O nama: logo_TRENDline (2)

TREND LINE je tvrtka u privatnom vlasništu, osnovana 2005 godine .

Vizija i cilj tvrke je zastupstvo visokokvalitenih proizvoda i performansi za Hrvatsko tržište. Vodeći se tim ciljem vrlo uspješno preuzima generalno zastupstvo „Farmavita Professional“ profesionalnih proizvoda za Hrvatsku . Zahvaljujući konstantnom radu i usavršavanju pruža samo najbolje usluge i proizvode visoke kvalitete i prerfomansi profesionalnim korisnicima . Preko 15 godina rada na profesionalnom tržištu razvila se uspješna distribucija te pod-distribucija Farmavita professional brenda na Hrvatskom tržištu .

O principalu:

FARMAVITA je talijanska tvrtka koja se nalazi u mjestu Locate Varesino u blizini Milana.

FARMAVITA već 30 godina djeluje na tržištu kozmetike za kosu s VAŽNIM prioritetom: 

Visokokvalitetni profesionalni proizvodi za kosu.

FARMAVITA proizvodi u vlastitom pogonu opremljenom najmodernijim strojevima , a svoje proizvode razvija formulacijom u vlastitom laboratoriju za istraživanje i razvoj.

Povijest

FARMAVITA je osnovana 1973. godine u Milanu i uvijek je bila posvećena razvoju profesionalne kozmetike za kosu. 1990. godine FARMAVITA je pod ovim novim vodstvom počela rasti te je za nekoliko godina postala vrlo cijenjena tvrtka koju danas poznajemo.

FARMAVITA je dinamična i progresivna stvarnost, koja je neprestano uključena u jamčenje visoke kvalitete svojih proizvoda, zato što FARMAVITA ima proizvodnii kompleks punog ciklusa, sposobana je brinuti se o samom proizvodu od njegove formulacije pa sve do njegove isporuke krajnjem korisniku. Od samog početka, FARMAVITA razvija međunarodno tržište te sada posluje u preko 40 zemalja.