Piroctone Olamine + Mentol+Vitamin E
Piroctone Olamine je rješenje protiv peruti, uspješno dokazano. Vraća prirodni balans vlasišta. Mentolhladi, umiruje i osvježava dajuću osjećaj svježine. Pro-Vitamin B5 pruža dodatnu vlažnost.
Vitamin E pomaže u zaštiti kose od slobodnih radikala s anti-age efektom .
Koristite s pilingom kako biste postigli bolji učinak čišćenja vlasišta od peruti i masnoće te spriječili ponovni nastanak.

Prikazuje se svih 2 rezultata

Bočna traka

Šampon PURIFY 250 ml

70.00 Kn

Osvježavajući šampon koji čisti perut s vlasišta te njeguje i hrani suho vlasište kako bi spriječio ponovnu pojavu peruti. Preporuča se korištenje samo purify šampona . Ne preporuča se u kombinaciji s drugim šamponima kako bi dobili najbolje rezultate. Preporuča se u kombinaciji s PURIFY piling maskom za vlasište kao priprema za šampon.

purify UZ ŠAMPON PURIFY

Piling maska 150 ml

60.00 Kn

Piling maska za vlasište prije šamponiranja kako bi otklonili perut te očistili vlasište. Oslobađa visoku dozu koncentriranog ulja jojobe.
PILING PRIJE ŠAMPONIRANJA: Ova jedinstvena formula je ekskluzivna kombinacijia visoko-efektivnih čistih agenata i specijalnih mikro-granula koji čiste vlasište od ljuskica i masnih mrlja. Idealno za pripremu vlasišta od peruti i masnoće . Omogućuje jači efekt tretmana.
Amethyst Microbeads + Jojoba Oil
Amethyst Microbeads: Čisti vlasište te oslobađa visoku koncentraciju Jojoba ulja.
Jojoba Oil:umiruje i smiruje nadraženo vlasište .

jojoba UZ PILING MASKU