O nama

 

Zadovoljstvo nam je približiti Vam profesionalni brand proizvoda za bojanje, kovrčanje, ravnanje kose, oblikovanje i styling, te za njegu, zaštitu i regenerativu, renomiranog talijanskog proizvodača FARMAVITA cosmetic research laboratories S.r.l. Kroz priču o FARMAVITI vodi Vas TREND LINE kao generalni zastupnik i distributer za Republiku Hrvatsku. Priča počinje ovdje, a nastavlja se u Vašem profesionalnom salonu na zadovoljstvo Vaših cijenjenih klijenata, te poslovnom zadovoljstvu i uspjehu Vas osobno.

FARMAVITA S.r.l. je talijanska tvrtka sa sjedištem u Locate Varesino pored Milana. FARMAVITA preko trideset godina djeluje na tržištima diljem svijeta, s glavnim prioritetom: stvarati visoko kvalitetne profesionalne proizvode za njegu kose.

FARMAVITA proizvodi u vlastitim proizvodnim jedinicama opremljenim suvremenim postrojenjima za proizvodnju, punjenje i pakiranje te ima vlastiti Research & Develop laboratorij iz kojeg kontinuirano izlaze novi proizvodi. FARMAVITA je osnovana 1973. godine i oduvijek je bila posvećena razvoju profesionalne kozmetike za njegu kose. 1990. godine prolazi uspješnu promjenu vlasničke strukture, te pod novim vodstvom nastavlja misiju, te kroz novi razvoj i uzlet, u nekoliko godina postaje uspješno pozicionirana i respektirana kompanija na tržištu kakvu i danas poznajemo.

FARMAVITAFARMAVITA je dinamična i progresivna realnost, u kontinuitetu predana garanciji kvalitete svojih proizvoda a što joj omogućuje u potpunosti zatvoreni lanac proizvodnje od istraživanja, osmišljavanja, proizvodnje, pakiranja proizvoda do isporuke i cjelokupnog marketinga. FARMAVITA je od samih početaka prisutna na internacionalnim tržištima i trenutno djeluje u preko 40 zemalja.

TREND-LINE kao generalni zastupnik i distributer FARMAVITE za Republiku Hrvatsku, svoju poslovnu filozofiju bazira na vrhunskoj kvaliteti branda poznavajući trendove i specifičnosti hrvatskog tržišta, kontinuirano ulažući u prezentaciju, edukaciju, kvalitetan odnos s distributerima te profesionalcima u frizerskim salonima. Otvorenim i profesionalnim pristupom naši timovi za promociju, edukaciju i distribuciju pomoći će Vam da uspješno implementirate FARMAVITA brand u vlastiti salon na zadovoljstvo Vaših klijenata. Obratite nam se s povjerenjem.Tražilica

 

Kontakt forma

Vaše ime

Vaš Email

Predmet

Vaša Poruka