Boje za kosu

Life color plus 100 ml


Laboratoriji FARMAVITE razvili su novu unaprijeđenu formulu boja za kosu u obliku kreme. Tehničke vrijednosti novih boja za kosu biti će zasigurno veliki hit i novost na tržištima diljem svijeta. Zbog svojih kemijskih i fizičkih karakteristika nove boje za kosu NEMAJU MIRIS AMONIJAKA zahvaljujući novoj formuli parfemske baze koja apsorbira i neutralizira amonijak, a time i njegov neugodan miris.
Nadalje, nježna kremasta emulzija nove boje ubrzava proces mješanja sa kemikalijom te je potrebna samo jedna minuta za postizanje vrlo kremaste mješavine.
Zbog novih regenerativnih sastojaka nova boja daje kosi bolju teksturu i mekoću, dok baza od voska postiže još blistaviji sjaj. S visokom koncentracijom ekstrakta suncokreta. Inovativni regenerativni elementi stvaraju tzv. barijeru na vlasištu te ga štite od iritantnih kemijskih tvari.
– pakiranje: tuba 100ml
– nijanser sadrži 110 nijansi
– široka paleta 85 nijansi boja (pogledajte profesionalni nijanser)
– na svakom pakiranju nalazi se uputstvo o primjeni i omjeru mješanja te mjerama opreza, na hrvatskom jeziku. Laboratoriji FARMAVITE razvili su novu unaprijeđenu formulu boja za kosu u obliku kreme. Tehničke vrijednosti novih boja za kosu biti će zasigurno veliki hit i novost na tržištima diljem svijeta. Zbog svojih kemijskih i fizičkih karakteristika nove boje za kosu NEMAJU MIRIS AMONIJAKA zahvaljujući novoj formuli parfemske baze koja apsorbira i neutralizira amonijak, a time i njegov neugodan miris.

Nadalje, nježna kremasta emulzija nove boje ubrzava proces mješanja sa kemikalijom te je potrebna samo jedna minuta za postizanje vrlo kremaste mješavine.
Zbog novih regenerativnih sastojaka nova boja daje kosi bolju teksturu i mekoću, dok baza od voska postiže još blistaviji sjaj. S visokom koncentracijom ekstrakta suncokreta. Inovativni regenerativni elementi stvaraju tzv. barijeru na vlasištu te ga štite od iritantnih kemijskih tvari.
– pakiranje: tuba 100ml
– široka paleta 85 nijansi boja (pogledajte profesionalni nijanser)
– na svakom pakiranju nalazi se uputstvo o primjeni i omjeru mješanja te mjerama opreza, na hrvatskom jeziku.
LIFE COLOR PLUS je trajna postojana boja za kosu u kremi temeljena na novoj unaprijeđenoj inovativnoj formuli sa vrhunskim tehničkim svojstvima i performansama.

TEHNOLOGIJA
Trostruka inovacija:
– posve jednostavno i brzo mješanje zahvaljujući njezinoj vrlo nježnoj kremastoj emulziji. Istisnite tubu samo laganim pritiskom prstima, emulzija će vrlo brzo biti pripremljena a proces mješanja sa Life professional cream developer oksidansom je zaista brz (samo jedna minuta). Dobiven rezultat je vrlo kremasta i njezna emulzija.
– efekt zaštitne barijere: više zaštite tokom tretmana. Nove molekule protiv iritacije stvaraju zaštitnu barijeru na vlasištu i tretiranoj kosi, djelujući umirujuće tokom procesa nanošenja boje.
– bez mirisa amonijaka: došao je kraj neprijatnom osjećaju za klijenta i za frizera. Neugodan miris amonijakau potpunosti je uklonjen zahvaljujući novoj revolucionarnoj parfemskoj bazi, koja ne prekriva miris amonijaka kao do sada nego ga apsorbira i u potpunosti uništava.

AKTIVNI SASTOJCI

Prirodni ekstrakt suncokreta štiti kosu od oštećenja uzrokovanih vanjskim utjecajima te od jačanja slobodnih radikala, hrani ju i obnavlja. Sjeme suncokreta bogato je sastojcima za zaštitu kose i to posebno bjelančevinama, esencijalnim masnim kiselinama vitaminom A, vitaminima iz grupe B, vitaminom E, te mineralima kalijem, željezom, fosforom i natrijem. Navedeni sastojci u visokoj koncentraciji prirodnog ekstrakta pomažu kosi u borbi sa štetnostima UV zraka, smoga, te u ponovnoj uspostavi ravnoteže zdravog vlasišta. Rezultat je zdrava, hidratizirana i hranjena kosa.

POSTOJANOST I OTPORNOST BOJE – IZVRSNA

PREKRIVANJE – 100 % prekriva sijedu kosu

POSVJETLJIVANJE – do 4-5 tonova

TRAJANJE TRETMANA
– bojanje ton na ton 10 V (3%) 20-25 minuta – prekrivanje sijede kose i potamnjivanje 20 V(6%) 30-35 minuta
– posvjetljivanje 2-3 tona 30 V (9%) 35-40 minuta
– posvjetljivanje 4-5 tonova i super posvjetljivanje 40 V (12%) 40-50 minuta

REZULTAT
– potpuna prekrivenost i dugotrajna postojanost boje
– briljantan sjaj i visoka zaštita kose i vlasišta

MINERAL SHADOWS

Farmavita predstavlja kolekciju

“MINERAL SHADOWS COLLECTION”
12 potpuno novih nijansi inspiriranih

mineralima, kamenjem te metalima.

Prekrasnih 12 nijansi od rose-gold, pink pa sve do antracit sivih pružaju vrhunsku i jedinstvenu punoću boje s tekućim pigmentima koji reflektiraju svjetlost i pružaju poseban sjaj kose.

Istaknite se i obogatite svoju uslugu u salonu posebnom kolekcijom boja Mineral shadows koje će zasigurno plijeniti poglede prolaznika

BEHIND THE BEAUTY

Bio Life boje 100 ml
  
BIO LIFE COLOR

Bio boje bez amonijaka s Arganovim uljem 100 ml
Nježna boja,bez amonijaka u kremi, obogaćena arganovim uljem štiti u potpunosti kosu kod bojanja. Nježna formula daje kosi mekoću, revitalnost, hidrataciju i unapređuje elastičnost. Bio life color boja sadrži formulu visokog standarda bez amonijaka te joj daje prirodan izgled. Hrani kosu i štiti je iznutra te je drži zdravom, prirodnom i u potpunosti sjajnom. Visoka kvaliteta pigmenata. Pigmenti boja su maleni tako da lagano dopiru duboko u kosu. Prekriva sijede i kosi daje prirodan izgled i postojanost boje. Voćni miris.

OMJER BOJE: 1:1,5 ili za intenzivnost bojanja omjer:1:1

 

BOOSTER

Pojačivač boje

Ovi intenzivni pojačivači ili boosteri će vam dati nevjerojatni intenzitet i postojanost boje .

Primjenjuju se zajedno sa željenom LIFE bojom, samostalno sa razvijačem (pramenovi) te sa maskom color za kratkotrajan efekt na kosi .

booster bojeTražilica

 

Kontakt forma

Vaše ime

Vaš Email

Predmet

Vaša Poruka